Ostetaan muumimukeja

Onko sinulla kaapissasi ylimääräisiä muumimukeja? Mikäli haluat mukeista tai muista muumiastioista nopeasti ja turvallisesti eroon, seuraa vain alla olevia yksinkertaisia ohjeita. Olemme palvelleet jo satoja asiakkaita vuodesta 2019 lähtien. Hymyssä suin, totta kai!

Asiakaspalautteita ostopalvelusta
Asiakkaidemme antamaa palautetta ostopalvelusta.

Ostamme

  • Tarralliset ja tarrattomat hyväkuntoiset muumimukit
  • Käytetyt, ehjät muumimukit
  • Muumikulhot ja -lautaset
  • Muumikannut, purkit ja tarjoiluastiat
  • Muumi-aiheiset keräilyesineet ja figuurit

Näin homma toimii

Meiltä saat muumimukeista ja muista muumituotteista ajantasaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen, mikä perustuu mukin/tuotteen kuntoon ja tämän hetkiseen markkinatilanteeseen. Täsmällistä hinta-arviota varten tarvitsemme hyvät kuvat tuotteistasi sekä rehellisen arvion tuotteiden kunnosta.

1 Ota valokuvat kokoelmastasi

Ota kuvat hyvässä valaistuksessa. Mikäli kokoelmasi on suuri, samassa kuvassa voi hyvin olla useita tuotteita, kunhan kaikki ovat selkeästi tunnistettavissa.

 

2 Lähetä kuvat meille ja pyydä tarjous

Lähetä kuvat meille WhatsApilla, alta löytyvällä lomakkeella tai Facebook Messengerilla.

 

3 Kaupanteon aika

Hyväksyttyäsi tarjouksen, sovimme yhdessä molemmille sopivan kaupantekotavan (postitus/nouto). Maksamme sovitun kauppasumman suoraan tilillesi.

 

Huom! Emme tee tarjouksia arvoltaan vähäisistä (alle 100 euroa) eristä suurten volyymien vuoksi.

Mikäli asut Imatralla, Lappeenrannassa tai Lahdessa, voimme käydä hakemassa mukit nopealla aikataululla. Pääkaupunkiseudulla liikumme myös säännöllisesti. Jos satut asumaan kauempana, niin mukit kulkeutuvat perille helposti ja turvallisesti Postin tai Matkahuollon avulla. Tällöin on ensisijaisen tärkeää pakata mukit huolella kuplamuovin ja sanomalehden avulla.

Tarjouspyyntölomake

Täytä alla oleva lomake, niin teemme sinulle ostotarjouksen mahdollisimman pian. Jos kuvien liittäminen ei onnistu, lähetä kuvat erikseen lomakkeen lähettämisen jälkeen osoitteeseen ostot(at)muumimukit.com

Asiakkaidemme kokemuksia ostopalvelusta