Taikuri – tuo maailman laidalla majaileva parrakas hattupäinen mies – saapui viimein muumimukien kuvitukseen. Hän on vähäsanainen ja ilmeetön ratsastaessaan mustalla pantterillaan keräillen kaiken kokoisia jalokiviä. Yhtä hän ei etsinnöistään huolimatta ole kuitenkaan löytänyt, nimittäin suurinta ja kauneinta Kuningasrubiinia.

Mitä mieltä sinä olet tämän taikuri mukin kuvituksesta? Sopiiko se muiden mukien joukkoon, vai olisiko mystinen Taikuri pitänyt sittenkin pitää poissa? Onko mukin värimaailma onnistunut?

Osta tämä muki

Hinta-arvio: Tuotannossa (10/2020)
Mukin järjestysnumero: 85
Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug The Hobgoblin

Katso myös muut hahmomukit

178 kommenttia

  1. Tästä uudesta Taikuri mukista taitaa tulla lempparini. Tykkään sen värimaailmasta, vaikka se onkin erilainen aiempiin mukeihin verrattuna.

  2. Erilainen värimaailma kuin muissa muumimukeissa.. Mutta mahtuisi meille kyllä muiden muumimukien joukkoon

  3. Väri oli ehkä jopa vähän yllättävä, mutta ehdottomasti hyvä ja hahmolle sopiva valinta! Hienosti oli myös kopioitu Toven alkuperäinen piirros Taikurista ja pantterista.

  4. Kyllä kelpaisi meille. Miehelleni sopiva, kun ei liian ”tyttömäinen”. ?

  5. Onhan se hieman erillainen kuin muut, mutta onhan se taikuri. Haluan kokoelmaani! ?

  6. On ihan hauska. Eroaa muista mukeista tosi paljon. Ihan hyvin tuosta voisi kahvia nautiskella ?

  7. Ihanaa, kun Taikuri sai voihdoinkin oman ja itsensä näköisen mukin. Upea, vaikka poikkeava värimaailma! Lempihetkeni oli, kun Taikuri pelasti Pikku Myyn leijan riepottelemasta kyydistä!

  8. Upea muki sopii tonne muiden muumimukien joukkoon

  9. Ihanaa, kun Taikuri sai vihdoinkin oman ja itsensä näköisen mukin. Upea, vaikka poikkeava värimaailma! Lempihetkeni oli, kun Taikuri pelasti Pikku Myyn leijan riepottelemasta kyydistä!

Jätä kommentti