Taikuri – tuo maailman laidalla majaileva parrakas hattupäinen mies – saapui viimein muumimukien kuvitukseen. Hän on vähäsanainen ja ilmeetön ratsastaessaan mustalla pantterillaan keräillen kaiken kokoisia jalokiviä. Yhtä hän ei etsinnöistään huolimatta ole kuitenkaan löytänyt, nimittäin suurinta ja kauneinta Kuningasrubiinia.

Mitä mieltä sinä olet tämän taikuri mukin kuvituksesta? Sopiiko se muiden mukien joukkoon, vai olisiko mystinen Taikuri pitänyt sittenkin pitää poissa? Onko mukin värimaailma onnistunut?

Osta tämä muki

Hinta-arvio: Tuotannossa (10/2020)
Mukin järjestysnumero: 85
Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug The Hobgoblin

Katso myös muut hahmomukit

178 kommenttia

 1. Itse tykkään tuosta värimaailmasta, todella vahvat värit, ihan kuin punainen Pikku Myy. Mukava saada vaihtelua hentojen kausimukien jälkeen, jotka mielestäni ovat olleet liian hailakoita. Taikuri kuuluu Muumeihin, ihan kuin Mörkökin ja Haisuli. Tykkään todella paljon ❤️❤️❤️

 2. Ihana ja erilainen, mukava piristys muiden joukkoon. Taikurin kuulu ollakkin tumma ja mystinen. ehdottomasti kelpaisi kokoelman jatkoksi.

 3. Maaginen voimamuki mystisellä värityksellä…tästä mukista juotu aamukahvi tuo lujan luottamuksen ja ripauksen taikaa tulevaan päivään.?

 4. Rohkeat värit. Ihana. Jännittävä. Tuo mieleen poikani, joka katsoi lentävää taikuria ihaillen, peloissaan ja jännittyneenä.

 5. Upea punainen väritys ja sopivasti pelottava taikuri.

 6. Mystinen, vähän jopa pelottova, mutta väri kaunis ja pirteä.

 7. Mahtava vahvoine värineen ja alku peräisellä piirtämis tyylillä❣️

 8. Hieno väritys ja on hienoa että vihdoin Taikurista tuli muki!

 9. Hienon värinen ja erilainen. Jotenkin tulee tunne, että ei kuulu muumien joukkoon.

 10. Ehdottomasti hyvä että vähän erilaisuutta. Mystinen ja vähän pelottava vaikutelma kuuluu taikurin. Onnistunut väritys

 11. Jännä, ei näytä perusmuumimukilta yhtään. Huolisin kyllä! 🙂

 12. Aivan mahtavan erilainen kuin aiemmat mukit! Taustan viininpunainen väri luo mystisen tunnelman.

 13. Väritykseltään liian tumma muihin mukeihin verrattuna.

Jätä kommentti