Taikuri – tuo maailman laidalla majaileva parrakas hattupäinen mies – saapui viimein muumimukien kuvitukseen. Hän on vähäsanainen ja ilmeetön ratsastaessaan mustalla pantterillaan keräillen kaiken kokoisia jalokiviä. Yhtä hän ei etsinnöistään huolimatta ole kuitenkaan löytänyt, nimittäin suurinta ja kauneinta Kuningasrubiinia.

Mitä mieltä sinä olet tämän taikuri mukin kuvituksesta? Sopiiko se muiden mukien joukkoon, vai olisiko mystinen Taikuri pitänyt sittenkin pitää poissa? Onko mukin värimaailma onnistunut?

Osta tämä muki

Hinta-arvio: Tuotannossa (10/2020)
Mukin järjestysnumero: 85
Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug The Hobgoblin

Katso myös muut hahmomukit

178 kommenttia

 1. Taikamaisen mystinen muki. Hieno uutuus, lisää samanlaista.

 2. Ihanat värit ja vähän vaihtelua perinteisiin muumimukeihin

 3. Tässä on tullut muutama vuosi taikuria tullut odoteltua,viimein odotus palkitaan ?? Värit ja tunnelma kerrassaan soppelit juuri tähän mukiin!

 4. Moikka. Yllätyin iloisesti kun näin nämä uudet Muumimukit. Tottakai ne pitää hankkia välittömästi. Tämä on se mikä tekee niistä haluttavia.

 5. Värimaailma onnistunut, hyvin erilainen, lapsen mielestä hiukan pelottava

 6. Aivan upea! Kerrassaan täydellinen. En osannyt odottaa mitään tuollaista, etenkään mitään taikuriteemaista. Muki on erilainen, mutta kuitenkin selvästi samaa sarjaa. Mukin tunnelma on mahtavan mystinen, upeat värit, avaruus-tausta on kaunis. Rakastan mukin taidetta.
  (Ja uutuudet tulivat kaksin kappalein! Yllätyin todella positiivisesti Tiuhti ja Viuhti -’kuosista’. Yleensä en ole erityisemmin tykästynyt vihreisiin muumimukeihin, mutta tämä on ihana! Ihanaa, että uutuuskuvituksia tuli kaks ja samaa teemaa ja yhteensopivia, vaikka ovatkin niin erilaisia.)
  Olen aivan haltioissani näistä!

 7. Tykkään, kun tausta on erilainen kuin yleensä. Eikä ole liian tumma.

 8. Hieno uutuus muki !

  Samalla hyvin salaperäinen. Tykkään !

 9. Tosi kiva, kun värimaailma on noin voimakas. Erottuu muista muumimukeista.

Jätä kommentti