Taikuri Muumimuki

Taikuri – tuo maailman laidalla majaileva parrakas hattupäinen mies – saapui viimein muumimukien kuvitukseen. Hän on vähäsanainen ja ilmeetön ratsastaessaan mustalla pantterillaan keräillen kaiken kokoisia jalokiviä. Yhtä hän ei etsinnöistään huolimatta ole kuitenkaan löytänyt, nimittäin suurinta ja kauneinta Kuningasrubiinia.

Mitä mieltä sinä olet tämän taikuri mukin kuvituksesta? Sopiiko se muiden mukien joukkoon, vai olisiko mystinen Taikuri pitänyt sittenkin pitää poissa? Onko mukin värimaailma onnistunut?

Kerro oma mielipiteesi mukista kommenteissa!

Osta tämä muumimuki →

Hinta-arvio: Saatavilla kaupoista (10/2018)
Mukin järjestysnumero: 85
Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug The Hobgoblin

Sending
User Review
3.53 (38 votes)

Oletko myymässä muumimukejasi? Me ostamme isommat ja pienemmät mukikokoelmat, tarralliset ja tarratomat. Myös muut muumiastiat kelpaavat. Pyydä tarjous lähettämällä kuvat Whatsapilla tai täytä tarjouspyyntölomake.
Pyydä tarjous nyt

Oletko myymässä muumimukejasi? Me ostamme isommat ja pienemmät mukikokoelmat, tarralliset ja tarratomat. Myös muut muumiastiat kelpaavat. Pyydä tarjous lähettämällä kuvat Whatsapilla tai täytä tarjouspyyntölomake.
Pyydä tarjous nyt

178 comments add yours

 1. Tämä on muumimukeista tähän mennessä parhain ja etenkin värimaailmaltaan. Lisää vaan tälläisiä 🙂

 2. Todella hieno muki ja paikkansa lunastaa siinä missä muutkin harvemmin Muumeissa esiintyneet hahmot.

 3. Lupasin itselleni ja lapsille, että 26 erilaista muumimukia taloudessa riittää. Nyt sitten menitte tekemään sellaisen mukin, jotta se on pakko saada. Kuin myös Tiuhti ja Viuhti ja Timantti. EPÄREILUA, mutta niin tyylikästä. Jos jatkatte samaan malliin, olen pulassa….???

 4. Ihanat värit! Lisää näitä vahvoja sävyjä ja maagisia aiheita, esim noita, jäärouva hevosineen, uusi mörkömuki….

 5. Upeaa, että tehty värikäs muki. Sisustuksessakin on päästy valkoisesta!
  Jatkakaa samaan malliin!

 6. Aivan ihanat värit! Kiva kun on tummempi värimaailma.Heti tuli sellainen olo,että tuo on pakko saada.

 7. Kaunis, rauhallinen värimaailma. Musta tuo särmää ja ryhdikkyyttä. Ei liian sekava.

 8. Tämä Taikuri-muki on ehdottomasti kaunein muumimuki koskaan! Rakastuin heti ensisilmäyksellä ihan täysin. Ihana värimaailma ja tunnelma, niin tumma, mystinen, maaginen… mutta silti kuitenkin jotenkin eloisa ja värikäs. Täydellinen! ?
  Istuu myös mielestäni hyvin muidenkin muumimukien joukkoon, vaikka onkin kaikkia muita hienompi!
  Mielelläni näkisin lisää tämän tyylisiä mukeja ?

 9. Tämä muki on minusta aivan mielettömän hieno! Ihanaa saada taikuri osaksi valikoimaa ja vieläpä näin vaikuttavalla suunnittelulla!

 10. Erityisen värinen muki. Omaan silmään näyttää niin hyvältä, että on hankittava. Aamu kahvikin maistuu varmasti paremmalta taikurin seurassa.

 11. On kyllä kertakaikkiaan upean mystinen muki, pakko saada! 🙂

 12. Nyt tuli jotain uutta ja erilaista! Muumimukit ovat aina olleet sympaattisia, mutta tämä on jo jotain sellaista luokkaa että tekisi mieli hankkia omaankin hyllyyn sukulaisvierailuiden sijasta.

 13. Erilainen, hyvällä tavalla. Moni muki näyttää niin samalle ja yksinkertaiselle. Muumit ei oo pelkkää hattaraa. Tykkään!

 14. Taikuri on aivan huisi! Aivan erilainen tunnelma kuin muissa muumimukeissa, synkkä ja vaarallinen

 15. Hieno on muki. Antaisin tämän Jannelle.

 16. Ihanan ”erilainen” muihin muumimukeihin verrattuna – pakkohan nuo molemmat uutuusmukit oli napata ostoskoriin kun ensikertaa kaupassa vastaan tulivat! Värimaailma kummassakin niin kohdillaan, pidän taikurin ”mystisyydestä”. Ystäväni saisi myös uutuusmukin mikäli sen sattuisin voittamaan. ?

 17. Mukissa on onnistunut värimaailma ja siitä johtuen tämä mystinen mies ratsuineen on saatu myös mukiin onnistuneesti kuvattua. Ratsua ei tunnista pantteriksi, mutta onneksi muumien ystävät sen kuitenkin tietävät pantterin olevan. 🙂

Leave a Comment