Arvokkaat muumimukit (päivitetty lista)

Hyllystäsi löytyy ehkä jo runsas kokoelma muumimukeja, mutta et ole vielä ihan varma mitkä mukeistasi ovat kaikkein arvokkaimpia. Listasimme tällä sivulle tämän hetken arvostuksella mittattuna arvokkaimmat mukit.

Löytyykö sinun kokoelmastasi yksi tai useampi harvinaisuus?

21 kommenttia

 1. Minulla on lasten muumi muki ja muumi lautanen siihen. Vuodelta 1992 Onko minkä arvoinen. Ihan ehjät ovat.

 2. Meiltä löytyy vanha muumimuki mitä ei löydetä mistään. Se on valkoinen arabian muumimuki, jossa näkyy paljon erilaisia muumihahmoja. Muoto on myös erilainen. Sen sijaan, että mukin sivut olisi suoria niinkuin nykyisissä mukeissa, pohjaa kohti se kaartuu pyöreäksi pojalle. Se on myös kooltaan vähän pienempi. Löytyisikö tällaisesta mukista mitään tietoa?

 3. Terve!!
  Minulla on myös samanlainen muumimuki…Tove Slotten kanssa laittelin s-postia ja ei hänkään tiennyt mikä muki se on..

 4. Onko kenelläkään fazer mukia tai 1950 lasten astiasto mukia myynnissä olisin kiinnostunut ostamaan.

 5. Meiltä löyttyy myös talviaiheinen muumimuki mutta en löydä sitä mistään? missä voisi sitä arvioida?

 6. meillä on nuo kaikki paitsi fazer. Erikoiset Muumimukit voivat olla niitä ikivanhoja tai Ruotsin markkinoille tehtyjä.

 7. Hei😊Kuk kerran tällainen chatti täällä on, miksi asiantuntijat eivät voi vastata?🙄 Esim. Emmalle voisi vastata?👍 Miksi niitä mukeja ei juurikaan mäy missään, saatika hintahaitaria? Ne mukit ovat mielestäni about 30 v vanhoja ja ensinmäiset valmistetut muumimukit👍
  Itse omistan samanlaisen ja valmis myymään sen👍😊

 8. Moi, tuosta arvomuki kokoelmasta puuttuupi Vihreä Sarjakuva. Myin vastaavan mukin hintaan 960e. Tuntuu että sitä nyt haetaan enemmän kuin tuota Roosa Sarjakuvaa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *