Haluaisitko seurata mukikokoelmasi arvoa?

Olemme vähitellen laajentamassa tämän sivuston toiminnallisuuksia vastaamaan paremmin kasvavan keräilijäjoukon tarpeita.

Tarkoituksemme on jatkossa tarjota entistä tuoreempia hinta-arviota jokaiselle muumimukille, perustuen tietoomme tulleisiin toteutuneisiin kauppahintoihin sekä pyyntihintoihin.

Tämän vuoksi ajattelimme luoda käyttäjille oman osion, johon rekisteröitymällä voisi seurata automaattisesti oman muumimukikokoelman arvoa.

Lyhykäisyydessään palvelumme toimisi niin, että syötät sivustollamme yhteen lomakkeeseen kaikkien omistamiesi mukien lukumäärät, ja järjestelmämme laskee kokoelmallesi automaattisesti ajantasaisen arviohinnan.

Avainhyödyt:

6 kommenttia

  1. Ehdotus on mielenkiintoinen ja tervetullut.Paras kehitys tälläiseen mukikokoelman arvointiin olisi sellainen että sivuilla olisi osio jossa henkilö rastittaa mitkä mukit hänellä on tarralla tai ilman.Palvelu kertoo sitten mukikokoelman suuntaa antavan arvon.Tarralle tulisi antaaarvo eli hinta esim alle 50 euron ja yli 50 euron mukeissa.Tarran arvo on suurempi isomman hintaluokan mukeissa.

    Palvelu voisi olla maksullinen 3-4 euron hintaluokassa jolloin asiakas tilaan tunnukset ja ne ovat käytössä aina kalenterivuoden loppuun asti.Tunnuksen tilaaminen tapahtuisi esim. tekstiviestillä.

  2. Palvelu saisi olla maksuton ja saada niitä mukeja mitä itse haluis ostaa ja tietäisi ettei ole huijausta kerran niin paljon ihmiset huijaa muumimukeilla ettei kohta uskalla ostaa. Itse haluaisin sen purjehduksesta vaalen punainen pohja. Hinta silti kohtuullinen koska ei tavallisella pulloaisella ylimääräistä rahaa oo.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *