Uudet Muumimukit 2021

Vuoden 2021 mukit:

– Muumimamma Marmeladi muumimuki 2021
– Vilijonkka Muumimuki muumimuki 2021

Vuosi 2018 lähtee uusien muumimukien osalta rytinällä käyntiin, sillä uusia mukeja ilmestyy jo helmikuussa viikolla 8 kaksi kappaletta. Ensimmäiset uudet muumimukit ovat:

Taikuri Muumimuki – The Hobgoblin Mug
Saatavilla viikosta 8 alkaen (19.2.2018).

Arvonta! Osallistu arvontaan 4.3.2018 mennessä ja voita tämä uutuusmuki omaksesi, katso osallistumisohjeet täältä >>

Tiuhti ja Viuhti ja kuningasrubiini – Thingumy & Bob & King’s Ruby Mug
Saatavilla viikosta 8 alkaen (19.2.2018).

Lisää uusia mukeja päivitellään tälle sivulle heti kun ne on julkaistu.

11 kommenttia

  1. Mukit ovat molemmat upeita. Taikurissa värit olisivat saaneet olla hitusen pirteämmät. Sopii muuten loistavasti joukkoon?

  2. Noita ja Aliisa eivät ole Tove Janssonin luomia, he eivät esiinny kirjoissa vaan tv-animaatiossa. Siksi niitä ei tule mukeihin.

  3. Aloitin muumi muki keräilyn, koska en saanut muumi päivän mukin tilausta loppuun, kun jokainen tiedämme, että moni muukaan ei mukia saanut. Ostin sitten 14 mukia saman tien plus siihen oma ”varast” mitä oli ennestään kaapissa muutamia versioita, niin nyt ei sitten keräilyä lopeteta 😊

  4. Harmittaa niin mahdottomasti kun Muumi-mukeja ei valmisteta Suomessa. Tuntuu jotenkin huijaukselta tosi suomalaisen keksinnön vieminen ulkomaille valmistukseen. Varmasti muumien ihailijat olisivat valmiita maksamaan tuotteesta enemmän, jos vain olisi aito suomalainen tuote. Vertasin lapsenlapseni kanssa vanhoja Suomessa tehtyjä mukeja nykyisiin. Ero oli jo mukin paksuudessa!
    On kai japanilaisetkin ihmeissään kun ostavat ihailemansa muumimukin ja tajuavat, että ei ole Suomessa tehty!

  5. Olen keräillyt muumeja 18 vuotiaasta lähtien. Armain aarteeni ovat 3 vuoden – 92 mukeja, isin, äidin ja mun. Kokoelma on laajentunut niin etten tiedä miten sijoittaa kotiini ne, että pääsevät esille, mutta samalla varmassa turvassa särkymiseltä. Yli 50 mukia tähän mennessä, kulhoja, lautasia jne. Koskaan ei voi olla liikaa. Taikuri muki räväytti, synkkä ja vähän pelottavakin, erottuu joukosta ainakin. Ihmettelen miksi esim. Ruotsista saa ostettua aivan erilaisia muumi tuotteita, mistä täällä ei oo hajuakaan… :/

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *