Taikuri – tuo maailman laidalla majaileva parrakas hattupäinen mies saapui viimein muumimukien kuvitukseen. Hän on vähäsanainen ja ilmeetön ratsastaessaan mustalla pantterillaan keräillen kaiken kokoisia jalokiviä. Yhtä hän ei etsinnöistään huolimatta ole kuitenkaan löytänyt, nimittäin suurinta ja kauneinta Kuningasrubiinia.

Mitä mieltä sinä olet tämän taikuri mukin kuvituksesta? Sopiiko se muiden mukien joukkoon, vai olisiko mystinen Taikuri pitänyt sittenkin pitää poissa? Onko mukin värimaailma onnistunut?

Kerro meille mielipiteesi kommenteissa, ja voita Taikuri-muki omaksesi.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 4.3.2018 asti, minkä jälkeen arvomme viisi (5) voittajaa kommentoineiden joukosta. Voittajat julkaisemme täällä sekä Facebook-sivuillamme. Arvonnan suorittaa Muumimukit.com.

Arvonnassa onni suosi seuraavia kommentoijia: Mari V., Minna N., Milja, Sari J. ja Sipe. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla 11.3.2018 mennessä. Kiitos kaikille kommentoijille ja pysykää taajudella, sillä lisää kivoja juttuja on luvassa erityisesti sisäpiiriläisille.

Ps. Sisäpiiriin liittyminen ja siinä mukana oleminen on täysin ilmaista.

174 comments add yours

 1. Aivan mieletön design. Värit ovat upeat ja silmät lepää tätä mukia katsellessa. Mielestäni hienoin muumimuki tähän mennessä.

 2. Upea muki! yhden jo olen ostanut, toinen olisi kiva että olisi parillinen määrä 🙂

 3. Kun näin ostin, hieno muki. Tytär vaan haluaa sen nyt omia itselleen, kuulema hienoin tähän astisista. Neiti 15v…

 4. Minun mielestä erittäin tyylikäs. Sopivan erilainen! Mainiota vaihtelua, värisävyt erittäin hienot.

 5. Vahvat värit ja vaikuttava kuvitus. Hieno muki!

 6. Ensinnäkin, riemastuttava on jo se tosiasia, että eräs Muumi-saagan keskeisimmistä sivuhahmoista – monelleko Muumitalon ulkopuolisista asukkaista on omistettu peräti viisi kokonaista jaksoa – on saanut vaatimansa tuotteen.

  Tyylissään sesonkimukien kategoriaan nouseva muki on henkilökohtaisesti tärkeä tuote; hahmona aliarvostettu taikuri on visuaalisesti, auditiivisesti ja tarinallisesti merkittävä hahmo. Tuotteen uskollinen värimaailma, naivistinen sommittelu ja syvä piirrustusjälki saisivat Tovenkin ylpeäksi.

  Rubiininvärinen muki kuuluu Teema-muotoilun helmiin. Se sopii muiden joukkoon, mutta nousee erityisyydessään. Tätä mukia ei olisi voinut jättää tekemättä.

 7. Olen aivan häkeltynyt; upein muumimuki tähän mennessä! Ehdottomasti hankintalistalla jos arvonnassa ei tärppää ?

 8. Meidän perheessä pikkuväki saa valita mistä muumimukista juovat. Meillä muumimukit ovat jakautuneet ”tyttöjen” ja ”poikien” muumimukeiksi. Näitä ”poikien” mukeja on joka tapauksessa vähemmän kuin pikkuneitien suosimia vaaleanpunaisia ja keltaisia mukeja. Voisin kuvitella, taikuri-muki omittaisiin meidän pikkumiesten toimesta.

 9. Upea muki! Omaperäinen ja tummista väreistä huolimatta yllättävän hauska.

 10. Todella upea muki, jonka saaminen tekisi minut onnelliseksi, ainakin hetkeksi…

 11. Erilainen muuumimuki mutta ihan jännän näköinen.

 12. Upeat tummat värit sopivat hyvin mystisen taikurin mukiin! Ilman muuta taikurikin kuuluu mukijoukkoon. ?

Leave a Comment