Millenium [1999–2000]

Millenium-muumimuki on ollut keräilijöiden suosiossa jo pian pari vuosikymmentä, eikä suotta. Sen talvisessa kuvituksessa nähdään Tuutikki, Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy juhlistamassa vaihtuvaa vuotta kera kuohujuomien ilotulitteiden räiskyessä taivaalla.

Tämä muki ehti olla valmistuksessa vain pari vuotta vuosituhannen taitteessa (1999–2000), joten se on huomattavasti monia muita mukeja harvinaisempi rajallisen valmistusmääränsä vuoksi.

Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug Millennium

Käyttämättömän, tarrallisen mukin hinta-arvio: 500 euroa
Käytetyn hyväkuntoisen mukin hinta-arvio: 380 euroa
Mukin järjestysnumero: 16

Osta muumituotteet verkkokaupastamme


Katso myös muut talvimukit

Sending
User Review
3.5 (14 votes)

Oletko myymässä muumimukejasi?

Me ostamme mukikokoelmat, tarralliset ja hyväkuntoiset tarrattomat. Myös esim. kannut, kulhot ja figuurit kelpaavat! Lähetä kuvat mukeistasi Whatsapilla tai täytä tarjouspyyntölomake.

3 kommenttia lisää oma

  1. Toisella puolella pari ei-tuttu pitkänaamaiset hahmot (yhdellä on sarvet) jotka juovat kuohuviini ja sytyttää ilotuliteet. On myös 1 talo ja nauha, jossa lukee ”2000”.

  2. Moi olisiko joku joka myy koko kokoelman muumimukeja

    • Hei Petri,
      Etsitkö vielä muumimukien kokoelmaa? Olen laittamassa kokoelmani myyntiin. Minulla on kaikki 93 erilaista mukia, jotka ovat olleet sarjatuotannossa. Monista mukeista on myös useampia kappaleita.

Jätä kommentti