Millenium [1999–2000]

Millenium-muumimuki on ollut keräilijöiden suosiossa jo pian pari vuosikymmentä, eikä suotta. Sen talvisessa kuvituksessa nähdään Tuutikki, Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy juhlistamassa vaihtuvaa vuotta kera kuohujuomien ilotulitteiden räiskyessä taivaalla.

Tämä muki ehti olla valmistuksessa vain pari vuotta vuosituhannen taitteessa (1999–2000), joten se on huomattavasti monia muita mukeja harvinaisempi rajallisen valmistusmääränsä vuoksi.

Tarkista saatavuus

Hinta-arvio: 300-400 euroa (10/2020)
Mukin järjestysnumero: 16
Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug Millennium

Katso myös muut talvimukit

18 kommenttia

  1. Toisella puolella pari ei-tuttu pitkänaamaiset hahmot (yhdellä on sarvet) jotka juovat kuohuviini ja sytyttää ilotuliteet. On myös 1 talo ja nauha, jossa lukee ”2000”.

  2. Moi olisiko joku joka myy koko kokoelman muumimukeja

    • Hei Petri,
      Etsitkö vielä muumimukien kokoelmaa? Olen laittamassa kokoelmani myyntiin. Minulla on kaikki 93 erilaista mukia, jotka ovat olleet sarjatuotannossa. Monista mukeista on myös useampia kappaleita.

  3. Ai että on ihana muki! Oon vasta nyt päässy mukaan tähän Muumimuki -sceneen. Jos joskus investoin vähän enemmän mukeihin niin sen täytyy olla tämä, onhan siinä sentään mun syntymävuosi 😎

Jätä kommentti