Millenium [1999–2000]

Millenium-muumimuki on ollut keräilijöiden suosiossa jo pian pari vuosikymmentä, eikä suotta. Sen talvisessa kuvituksessa nähdään Tuutikki, Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko, Niiskuneiti ja Pikku Myy juhlistamassa vaihtuvaa vuotta kera kuohujuomien ilotulitteiden räiskyessä taivaalla.

Tämä muki ehti olla valmistuksessa vain pari vuotta vuosituhannen taitteessa (1999–2000), joten se on huomattavasti monia muita mukeja harvinaisempi rajallisen valmistusmääränsä vuoksi.

Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug Millennium

Hinta-arvio: 310-320 euroa (21.6.2019)
Mukin järjestysnumero: 16

Tutustu verkkokauppaamme


Katso myös muut talvimukit

Sending
User Review
3.5 (14 votes)

Oletko myymässä muumimukejasi?

Me ostamme isommat ja pienemmät mukikokoelmat, tarralliset ja tarrattomat. Myös muut muumiastiat kelpaavat. Lähetä kuvat mukeistasi Whatsapilla tai täytä tarjouspyyntölomake.

3 comments add yours

  1. Toisella puolella pari ei-tuttu pitkänaamaiset hahmot (yhdellä on sarvet) jotka juovat kuohuviini ja sytyttää ilotuliteet. On myös 1 talo ja nauha, jossa lukee ”2000”.

  2. Moi olisiko joku joka myy koko kokoelman muumimukeja

    • Hei Petri,
      Etsitkö vielä muumimukien kokoelmaa? Olen laittamassa kokoelmani myyntiin. Minulla on kaikki 93 erilaista mukia, jotka ovat olleet sarjatuotannossa. Monista mukeista on myös useampia kappaleita.

Leave a Comment