Muumin Päivä [2018]

Muumin päivä -erikoismukista tuli joko vahingossa tai tarkoituksella yksi kaikkien aikojen kohutuimmista muumimukeista. Parin kuukauden aktiivinen rummutus erityisesti sosiaalisessa medissa aiheutti sen, että kun torstai 9.8.2018 viimein koitti, ei mukeja riittänyt alkuunkaan kaikille halukkaille.

Iittalan verkkokauppa jumitti ja kaatuili, ja vain osa halukkaista sai tilauksensa onnistuneesti läpi. Verkkokaupan lisäksi erikoismukia myytiin ainoastaan Iittalan omissa myymälöissä ja outleteissä, ja niistäkin mukit loppuivat samana päivänä jo ennen puoltapäivää.

Huhhuh, sanon minä. Mukin myyntihintahan oli 29,90e, ja sitä oli mahdollista ostaa jopa 6 kpl per ostokerta. Onnekkaimmat (tai ahneimmat) taloudet ovat siis voineet saada näitä tuntuvasti enemmänkin. Mukin hinta on pysytellyt alkuhuuman tasaantumisen jälkeen pitkän aikaa sadan euron tuntumassa.

Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug Moomin’s Day

Käyttämättömän, tarrallisen mukin hinta-arvio: 100 euroa
Käytetyn hyväkuntoisen mukin hinta-arvio: 70 euroa
Mukin järjestysnumero: 89

Osta muumimukeja verkkokaupastamme


Katso myös muut erikoismukit

Oletko myymässä muumimukejasi?

Me ostamme mukikokoelmat, tarralliset ja hyväkuntoiset tarrattomat. Myös esim. kannut, kulhot ja figuurit kelpaavat! Lähetä kuvat mukeistasi Whatsapilla tai täytä tarjouspyyntölomake.

3 kommenttia lisää oma

  1. Trokarit tekivät hallaa itselleen. Mukeja on nyt niin paljon myynnissä, että alle 80eurolla ei tahdo mennä. Omani sain juuri 55 eurolla huutonetistä. Kannattaa odottaa. Veikkaan, että hinta jää 60 ja 80 välille.

Jätä kommentti