Muumimuki

Piirustus [1996–2002]

Ysärisuosikkeja

Piirustukset seinällä

Piirustus-mukin valmistus päättyi vuonna 2002, minkä vuoksi sen hyväkuntoiset kappaleet harvenevat vuosi vuodelta. Tämä muki on syystä tai toisesta (liekö hauska kuvitus osasyynä) muodostunut vähitellen yhdeksi keräilijöiden suosikeista. Sen kuvituksessa Muumimamma avaa oven huoneeseen, jossa Pikky Myy tovereineen on laittanut seinät uuteen uskoon – kuinkas muutenkaan kuin omilla töher… siis piirustuksillaan. Tämänkin ysärimukin saaminen omaan kokoelmaan vaatii jo hieman enemmän lompakon raottamista, sillä hinta on kivunnut sadan euron paremmalle puolelle.
Muumimuki Piirustus 90-luvulta. Vihreä taustaväri, kuvitus muumi-sarjakuvakirjasta.

Hinta-arvio: 150e (06/2019)

Mukin järjestysnumero: 11

🇬🇧 Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug Drawing

🇸🇪 Mukin ruotsinkielinen nimi:

Kuva © Moomin Characters Oy

Kuvitukset

Kuvitukset ovat peräisin Tove ja Lars Janssonin sarjakuvasta #19 Muumitalvi (1959) sekä Toven sarjakuvista #07 Talonrakennus (1956) ja #13 Yhdistyselämää Muumilaaksossa (1957).

Kuvagalleria

Katso myös muut ysärimukit

Lataa ilmaiseksi

Keräilijän mukikuvastosta löydät kaikki Arabian Muumimukit sekä ajankohtaisia bonuksia

Lataa Keräilijän mukikuvasto niin pysyt kärryillä kaikista ilmestyneistä Arabian muumimukeista. Päivitämme kuvastoa säännöllisesti ja saat päivitetyn kuvaston aina automaattisesti sähköpostiisi.

favicon

Lataa ilmaiseksi

Tunnista helposti harvinaisin muumimuki ja pysy ajan tasalla kaikista uusista tuotteista

MukikuvastoLiity nyt Muumimukien sisäpiiriin, niin saat sähköpostiisi latauslinkin ilmaiseen Keräilijän mukikuvastoon. Kuvasto kattaa kaikki Muumimukit 1990-luvulta lähtien ja sisältää vaihtuvia etuja.