Sininen (Maalaavat Muumit) [1990–1996]

Vaikka tällä järjestyksessään toisella muumimukilla ei ole väriä kummempaa virallista nimeä, se tunnetaan yleisesti nimillä Muki sininen ja Maalaavat Muumit.

Sen kuvitus on peräisin Muumipappa merellä -sarjakuvakirjasta, ja mukin kuvituksen aiheena ovat maalaavat muumit. Kuten Muumipapan ilmeestä voi päätellä, on maalaaminen varsin totista puuhaa.

Hinta-arvio: 125 euroa (06/2018)
Mukin järjestysnumero: 2
🇬🇧Moomin Mug Blue
🇸🇪Muminmugg Blå

Katso myös muut 90-luvun mukit

Minkä vuoksi Muumimukit.com?

Kaikki tarvitsemasi palvelut luotettavasti samasta paikasta

Tarjoamme helpon ja turvallisen tavan muumimukien ostamiseen ja suurtenkin kokoelmien myyntiin. Ajantasaiset hinta-arvioimme auttavat sinua, mikäli haluat käydä kauppaa itse verkon myyntipalstoilla.

Verkkokauppa

Turvallisesta ja selkeästä verkkokaupastamme tilaat tuotannosta poistuneet mukit ja muut muumituotteet nopealla 1–3 päivän toimitusajalla.

Tutustu valikoimaan

Ostopalvelu

Onko sinulla ylimääräisiä muumimukeja, jotka haluat muuttaa helposti ja turvallisesti rahaksi? Me ostamme nopeasti suuretkin muumikokoelmat.

Pyydä tarjous

Tiedot ja hinta-arviot

Pidämme yllä ajantaista hintatietokantaa kaikista muumimukeista. Voit tarkistaa vaivatta mukiesi tämän hetkisen arvon sekä tiedot.

Selaa muumimukeja

2 kommenttia

  1. Näitä mukeja on kyllä harvassa, aikoinaan siskon pojalle ostin lahjaksi. Sen jälkeen ei ole näkynyt ei kirppareilla, eikä palstoilla.

Jätä kommentti