Muumimuki

Toimisto [1996–2002]

Muumipapan toimisto

Papan toimistossa

Toimisto-mukin kuvitus pohjautuu viidenteen Muumi-sarjakuvaan. Mukista löytyvät ainakin Muumipappa maalaushommissa, Pikku Myy kujeilemassa ja Niiskuneiti kirjoituspuuhissa. Vaan kuka on tuo pieni otus pensseli kädessä Muumipapan vieressä?

Hinta-arvio: 160 euroa (06/2019)

Mukin järjestysnumero: 13

🇬🇧 Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug Office

🇸🇪 Mukin ruotsinkielinen nimi:

Kuva © Moomin Characters Oy

Tahmatassu ja Pikku Myy vauhdissa

Toimisto-mukin kuvitus on yksi Muumimukien tapahtumarikkaimmista. Sen kuvitukseen on otettu inspiraatiota useista eri sarjakuvista. 

Tove ja Lars Jansson #16 Muumipeikko ja velvollisuudentunto (1958), Lars Jansson #22 Muumin lamppu (1960), Tove ja Lars Jansson #16 Muumipeikko ja velvollisuudentunto (1958) sekä Tove ja Lars Jansson #19 Muumitalvi (1959).
Saksien inspiraatio puolestaan löytyy sarjakuvasta Tove Jansson #8 Aloitamme uuden elämän (1956) ja pensseli Tove Jansson #07 Talonrakennus (1956).

Kuvagalleria

Katso myös muut ysärimukit

Lataa ilmaiseksi

Keräilijän mukikuvastosta löydät kaikki Arabian Muumimukit sekä ajankohtaisia bonuksia

Lataa Keräilijän mukikuvasto niin pysyt kärryillä kaikista ilmestyneistä Arabian muumimukeista. Päivitämme kuvastoa säännöllisesti ja saat päivitetyn kuvaston aina automaattisesti sähköpostiisi.

favicon

Lataa ilmaiseksi

Tunnista helposti harvinaisin muumimuki ja pysy ajan tasalla kaikista uusista tuotteista

MukikuvastoLiity nyt Muumimukien sisäpiiriin, niin saat sähköpostiisi latauslinkin ilmaiseen Keräilijän mukikuvastoon. Kuvasto kattaa kaikki Muumimukit 1990-luvulta lähtien ja sisältää vaihtuvia etuja.