Muumihahmot

Muumipappa

Ikuinen seikkailija

Tuttu silinterihattuinen Muumipappa on suuri seikkailija, joka ei koskaan kieltäydy uudesta seikkailusta. Orpokodissa kasvanut Pappa rakastaa merta ja vanhoina päivinä osaa arvostaa myös rentoutumista riippukeinussa hyvän kirjan parissa. 

 

Muumipapan puoliso Muumimamma on huolehtiva ja rakastava äiti heidän pojalleen Muumipeikolle. Koko Muumiperheen ensiesiintyminen oli kirjassa Muumit ja suuri tuhotulva, jossa Muumamma ja Muumipeikko lähtevät etsimään seikkailemaan lähtenyttä Muumipappaa. Samalla seikkailulla perhe löytää Muumilaaksoon ja asettuu sinne asumaan.

 

Muumipapan nuoruusvuosista kerrotaan enemmän kirjassa Muumipapan urotyöt. Pappa on myös intohimoinen kirjailija ja nauttii erityisesti omasta rauhasta kirjoituskoneen parissa.

Kuva © Moomin Characters Oy

Lapset: Muumipeikko
Puoliso:
Muumimamma
Asuinpaikka:
Muumilaakso

Ensiesiintyminen: Muumit ja suuri tuhotulva

Ja nyt kääntyi lehti, elämässäni oli alkamassa uusi luku. Maata näkyvissä, suuri yksinäisen saari keskellä merta!

Muumipappa, kirjasta Muumipapan urotyöt (1950)

Kaikki mukit, joissa Muumipappa esiintyy

Lataa ilmaiseksi

Keräilijän mukikuvastosta löydät kaikki Arabian Muumimukit sekä ajankohtaisia bonuksia

Lataa Keräilijän mukikuvasto niin pysyt kärryillä kaikista ilmestyneistä Arabian muumimukeista. Päivitämme kuvastoa säännöllisesti ja saat päivitetyn kuvaston aina automaattisesti sähköpostiisi.

favicon

Lataa ilmaiseksi

Tunnista helposti harvinaisin muumimuki ja pysy ajan tasalla kaikista uusista tuotteista

MukikuvastoLiity nyt Muumimukien sisäpiiriin, niin saat sähköpostiisi latauslinkin ilmaiseen Keräilijän mukikuvastoon. Kuvasto kattaa kaikki Muumimukit 1990-luvulta lähtien ja sisältää vaihtuvia etuja.