Muumimuki

Muumipeikko Unelmoi

Rajoitettu erä

Rajoitettu 2005 kappaleen erä

Muumipeikko unelmoi -mukia on valmistettu erittäin rajallinen 2005 kappaleen erä Arabian museon muuminäyttelyä varten vuonna 2005. Muki myytiin valkoisessa, Arabian logolla varustetussa pahvilaatikossa.

Iltapäivälehden mukaan tämä muki on vaihtanut omistajaa vuonna 2013 huikeaan 10 000 euron hintaan. Sittemmin hintapyynnöt ovat vakiintuneet 1000 euron paremmalle puolelle, mukin kunnosta riippuen.

Tämän mukin pohjasta löytyy seuraavat tekstit:
Muumipeikko Unelmoi • Mumintrollet Dagdrömmer • Moomintroll Daydreaming 2005.

Hinta-arvio: 1500-3000 euroa
Mukin järjestysnumero: #31
🇬🇧 Mukin englanninkielinen nimi: Moomintroll Daydreaming
🇸🇪 Mukin ruotsinkielinen nimi: Mumintrollet dagdrömmer

Kuva © Moomin Characters Oy

Muumipeikko unelmoi on yksi suunnittelija Tove Slotten omista henkilökohtaisista suosikeista. Se on yksi harvoja muumimukeja, joihin ei ole lisätty väriä. Alkuperäinen kuvitus on Tove Janssonin kirjasta Vaarallinen juhannus (1954).

Muumipeikko on yksi suosituimmista Muumilaakson hahmoista mukien kuvituksessa. Päähenkilönä hän on tämän mukin lisäksi näissä:

Kuvagalleria

Katso myös muut erikoismukit

Lataa ilmaiseksi

Keräilijän mukikuvastosta löydät kaikki Arabian Muumimukit sekä ajankohtaisia bonuksia

Lataa Keräilijän mukikuvasto niin pysyt kärryillä kaikista ilmestyneistä Arabian muumimukeista. Päivitämme kuvastoa säännöllisesti ja saat päivitetyn kuvaston aina automaattisesti sähköpostiisi.

favicon

Lataa ilmaiseksi

Tunnista helposti harvinaisin muumimuki ja pysy ajan tasalla kaikista uusista tuotteista

MukikuvastoLiity nyt Muumimukien sisäpiiriin, niin saat sähköpostiisi latauslinkin ilmaiseen Keräilijän mukikuvastoon. Kuvasto kattaa kaikki Muumimukit 1990-luvulta lähtien ja sisältää vaihtuvia etuja.