Stockmann 150 [2012]

Tämä muki suunniteltiin varta vasten Stockmannin 150-vuotisjuhlavuotta varten. Vaikka tuo tavaratalojätti on rämpinyt suurissa vaikeuksissa jo vuosia, on tämä kaunis erikoismuki säilyttänyt suosionsa keräilijöiden kokoelmissa.

Stockmann-mukin kuvitus on Tove Janssonin kynästä 1950-luvulta.

Hauska fakta:
Ensimmäinen erä tätä mukia myytiin ilmestymispäivän niin vauhdilla loppuun, ettei Stockmannin verkkokauppa pysynyt perässä. Osa tilauksista jouduttiin perumaan ylimyynnin takia.

Kuten arvata saattaa, tästä seurasi keräilijöiden keskuudessa nopeasti ns. Stocka-ilmiö, joka ei suinkaan ollut positiivinen juttu. Trokarit veivät ja muut vikisivät.

Kun muki tuli uudelleen myyntiin, Stockmann päätti jaksottaa myyntiä riittävyyden varmistamisesksi. Mukin alkuperäinen hinta oli muidenkin erikoismukien tyyliin 29,90 euroa, mutta rajallisen valmistusmäärän vuoksi hinta on pysynyt jo pitkään viidenkymmenen euron paremmalla puolen.

Hinta-arvio: 70 euroa (06/2019)
Mukin järjestysnumero: 58
Mukin englanninkielinen nimi: Moomin Mug Stockmann 150 special mug

Lähettää
Käyttäjien arvio
3 (19 ääntä)

Oletko myymässä muumimukejasi?

Me ostamme isommat ja pienemmät mukikokoelmat, tarralliset ja tarrattomat. Myös muut muumiastiat kelpaavat. Lähetä kuvat mukeistasi Whatsapilla tai täytä tarjouspyyntölomake.

1 kommentti kirjoita kommentti

Kommentoi tai esitä kysymys