Muumimuki

Rakkaus [1996–]

Vaaleanpunainen kestosuosikki

Rakastettu klassikko

Tässä mukissa tunnelma on hempeä, ja kuvitus ja värimaailma sen mukaiset. Niiskuneidin ja Muumipeikon yhteiset seikkailut päättyvät usein romanttisesti, kun Muumipeikko pelastaa pulassa olleen Niiskuneidin.

Tämä muki on yksi suomalaisten ehdottomista kestosuosikeista, eikä sen tuotanto ole suotta jatkunut jo yli 20 vuoden ajan.

 

Mukia löytyy usealla eri pohjaleimalla, koska se on ollut pisimpään tuotannossa. Vuoden 1996 mukeista löytyy vuosileima, myöhemmin vain Kruunuleima ja maalava Muumipeikko ja vuoden 2014 jälkeen by Arabia ja maalaava Muumipeikko. Rakkaus on myös yksi klassikkomukeista, johon on painettu Muumien 75v kultaleima 7.8.-31.12.2020. 

Hinta-arvio: 10 euroa (10/2020)

Mukin järjestysnumero: 14
🇬🇧 Mukin englanninkielinen nimi:  Moomin Mug Love
🇸🇪 Mukin ruotsinkielinen nimi: Muminmugg Kärlek 

Kuva © Moomin Characters Oy

Kuvituksien takana

Mukin kuvituksiin Tove Slotte on löytänyt kauniita kuvia Tove ja Lars Janssonin sarjakuvasta #15 Niiskuneiti rokokoossa (1958) ja Tove Janssonin sarjakuvasta #07 Talonrakennus (1956). Erikoinen aurinko on Tove Janssonin sarjakuvasta #10 Viidakkoelämää (1956) ja halailevat Muumipeikko ja Niiskuneiti löytyivät sarjakuvasta #11 Muumipeikko ja marsilaiset (1957).

Kuvagalleria

Katso myös muut erikoismukit

Lataa ilmaiseksi

Keräilijän mukikuvastosta löydät kaikki Arabian Muumimukit sekä ajankohtaisia bonuksia

Lataa Keräilijän mukikuvasto niin pysyt kärryillä kaikista ilmestyneistä Arabian muumimukeista. Päivitämme kuvastoa säännöllisesti ja saat päivitetyn kuvaston aina automaattisesti sähköpostiisi.

favicon

Lataa ilmaiseksi

Tunnista helposti harvinaisin muumimuki ja pysy ajan tasalla kaikista uusista tuotteista

MukikuvastoLiity nyt Muumimukien sisäpiiriin, niin saat sähköpostiisi latauslinkin ilmaiseen Keräilijän mukikuvastoon. Kuvasto kattaa kaikki Muumimukit 1990-luvulta lähtien ja sisältää vaihtuvia etuja.